miercuri, 9 decembrie 2009

bazaţi-vă pe calităţile voastre, nu pe defectele altora

aţi observat vreodată că toate femeile se întreabă 'ce are aia şi nu am eu?!'. asta se întâmplă indiferent dacă este vorba de cum stă un anumit obiect vestimentar pe cele două, sau de felul în care le priveşte un bărbat.
de ce nu vă întrebaţi 'ce am eu şi ele nu au?'. poate aşa, în loc să vă pierdeţi timpul căutând defectele altora, aţi încerca să evidenţiaţi calităţile voastre. voi trebuie să fiţi punctul central pe care să vă bazaţi, nu altele!

încetaţi să vă construiţi o personalitate şi să încercaţi să ajungeţi mai sus pe baza defectelor altora; asta nu vă va duce departe în viaţă, chiar dacă, pe moment, poate asta credeţi. singura metodă de a ajunge sus, acolo unde sunt convinsă că vrem cu toţii să ajungem, este să facem asta bazându-ne pe calităţile şi eforturile proprii. faptul că acum eşti cea mai populară fată din liceu şi te simţi superioară tuturor nu îţi va aduce nici un beneficiu pe viitor. în schimb, dacă ai încerca să conştientizezi adevăratele tale calităţi, cele interioare, vei avea anumite avantaje în faţa celor care nu vor reuşi să facă asta.


cam atât pe subiectul ăsta. sper că aţi înţeles ideea. :)

0 points of view:

Trimiteți un comentariu