joi, 10 iunie 2010

şi e gata...

astăzi, 10 iunie 2010, elevii liceului teoretic lucian blaga au auzit clopoţelul sunând ultima oară pentru ei. pentru noi...
am participat la momente emoţionante, printre care interpretarea imnului nostru, al clasei a XII-a C, sau prezentarea unui filmuleţ cu poze din clasa a IX-a până în prezent.

ultimul sunet de clopoţel, absolvirea liceului... parcă e ireal. mâine avem banchetul, dar nu cred că realizăm ce se întâmplă de fapt. ne vom distra, vom mânca, vom bea, vom dansa, vom pleca de acolo şi ne vom simţi neschimbaţi. dar de fapt se schimbă totul... anii de liceu au trecut şi, după banchet, nu vom mai fi niciodată toţi împreună.

urmează bacul, apoi admiterile la facultăţi, iar apoi vom pleca toţi in cluj, timişoara, sau bucureşti. cred că abia când ne vom vedea în alte oraşe, înconjuraţi în mare parte de străini, vom realiza că ne-am lăsat adolescenţa în urmă, că vom fi pe cont propriu şi că, la facultate, nu vom avea profesori cărora să le pese de problemele noastre.
e gata... perioada uşoară a vieţii noastre s-a terminat. brusc, fără ca cineva să ne întrebe dacă suntem pregătiţi.

but anyway... distracţie plăcută tuturor la banchet, baftă la bac şi admitere şi... XII C, ne vedem cu bine în 20 iunie 2020!

poze, peste câteva zile!

0 points of view:

Trimiteți un comentariu