duminică, 30 mai 2010

eurovision 2010.

Finala editiei din anul 2010 a Eurovisionului a avut loc aseara, 29 mai, in Oslo, Norvegia. Castigatorul editiei de anul trecut, Alexander Rybak, a deschis show-ul interpretand piesa cu care a castigat, Fairytale.
Apoi, cele 25 de tari participante si-au trimis interpretii pe scena. Paula Seling si Ovi au cantat spre finalul spectacolului, avand piesa cu numarul 19.
Spre final, 39 de tari au intrat in direct cu Oslo pentru a anunta rezultatele televotingului din fiecare tara europeana.
Germania a castigat concursul detasat, prin Lena, care a interpretat o piesa draguta, ritmata, ce iti ramane in cap, numita Satellite. Pe locul 2 s-a clasat Turcia, prin trupa Manga, care a mizat pe o piesa rock, numita We Could Be The Same. Iar pe locul 3 s-a clasat Romania, prin Paula Seling si Ovi, care au interpretat o piesa ritmata, cu versuri usor de retinut, numita Playing With Fire.

Mie, personal, mi-au placut toate cele 3 piese de pe podium si imi doream ca una dintre ele sa castige, iar piesa Lenei a fost cea care a placut cel mai mult Europei. Felicitari Lena! Si, nu in ultimul rand, felicitari Paula Seling si Ovi!





0 points of view:

Trimiteți un comentariu